Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret! De ce l-a părăsit pentru un alt bărbat: „Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata!” VIDEO

Ioana Ginghină a dezvăluit că s-a iubit cu Cove timp de un an, înainte să-l cunoască pe cel care avea să-i devină soţ, Alexandru Papadopol.

17 mai 2022, 13:35
Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret! De ce l-a părăsit pentru un alt bărbat: „Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata!” VIDEO
Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret

Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret! Actriţa a făcut dezvăluiri intime la podcast-ul lui Cătălin Măruță. Fosta soţie a lui Alexandru Papadopol a mărturisit de ce s-au despărţit, dar şi cât a durat povestea lor de dragoste.

Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret! De ce l-a părăsit pentru un alt bărbat: „Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata!”

Ioana Ginghină a mărturisit că ea și Cove au format un cuplu timp de un an, iar între ei totul merge foarte bine. Actriţa a mărturisit că a ales astfel deoarece Alexandu Papadopol era părins într-o altă relaţie. „Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere d-aia, 100%. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el. Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: „Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat!”. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata! Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”, a spus Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere. A purtat cea mai sexy şi transparentă rochie, pe podium

Actrița a dezvăluit cum a aflat că fostul ei soț are o relație cu Adriana Titieni. „Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit! Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a spus Ioana Ginghină.

Cove, la un pas de moarte. Destăinuiri tulburătoare despre experimentul care i-ar fi putut fi fatal: „Am trecut strada şi m-a lovit maşina”