Ioana Ginghină ține o dietă drastică chiar și în vacanță. Care este singurul „lux” pe care şi-l permite

Ioana Ginghină are o siluetă de invidiat. Actriţa a mărturisit că pune frână poftelor alimentare chiar și când pleacă în vacanțe. Are totuşi un "lux" pe care şi-l permite când pleacă în concediu.

18 aug. 2022, 13:08

Ioana Ginghină arată senzațional la aproape 45 de ani. Actrița ține dietă chiar și în vacanță. Ioana Ginghină a dezvăluit pentru Ciao că „singurul lux pe care mi-l permit în vacanțe este alcoolul”.

Ioana Ginghina a povestit într-un interviu pentru Ciao că anul acesta a fost plecată 10 zile în Grecia și vreo 5 zile la Londra.

„E un obicei al nostru să facem un citybreak și o vacanță pe relaxare. (…) Depinde, dacă e citybreak… atunci vizitat și plimbări la greu. Acum la Londra am făcut zilnic între 11-14 km. Iar în vacanța de relaxare greu mă ridic de pe șezlong. Dorm mult, plajă, înot și plimbări ușoare”, a declarat Ioana Ginghina.

Citeşte şi: Ioana Ginghină dezvăluie rețeta care o ajută să se mențină în formă. E simplă, sănătoasă și se prepară în doar câteva minute

Actriţa a mărturisit că a renunțat de mult la all inclusive „pentru că nu mă ajută la dietă, plus că ne place să mâncam în diferite locuri. Când era Ruxi mică mergeam la all inclusive”.

Cum se menţine în formă Ioana Ginghina

„Sincer nu prea mănânc, nici măcar în vacanțe. Poate într-o singură zi îmi iau ceva dulce și cam atât. Singurul lux pe care mi-l permit în vacanțe este alcoolul. Sport fac, dar nu atât cât ar trebui.

Citeşte şi: Dieta cu pepene, secretul siluetei Ioanei Ginghină. În ce constă şi cât de repede scapi de kilogramele în plus

Rar ajung la tratamente corporale, dar fac săptămânal masaj. Pentru tenul meu însă, da, am o mare grijă. De vreo 4 ani îmi injectez botox în zona frunții și am ani de zile de când merg cel puțin o dată pe lună la câte un tratament”, a mai povestit Ioana Ginghina.