Ioana Grama, reacție acidă după ce s-a spus că e plimbată în vacanțe extravagante de un presupus iubit bogat: „De iubiți milionari care mă plimbă în stânga și în dreapta mi-e plin podul”

Ioana Grama a reacționat cu privire la zvonurile apărute în spațiul public că ar avea un iubit bogat care o plimbă în vacanțe de lux.

13 sept. 2023, 08:28
Ioana Grama, reacție acidă după ce s-a spus că e plimbată în vacanțe extravagante de un presupus iubit bogat: „De iubiți milionari care mă plimbă în stânga și în dreapta mi-e plin podul”
Cum a reacționat Ioana Grama după ce s-a zvonit că are un iubit bogat care o plimbă în vacanțe de lux

Ioana Grama a răbufnit pe rețelele de socializare după ce s-a zvonit că ar avea un iubit milioanr care o plimbă în vacanțe extravagante. Ea este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, având un număr impresionant de urmăritori pe toate conturile sale din mediul online.

Vedeta a fost căsătorită cu Alex Tăgurean, alături de care are și o fetiță. Divorțul celor doi a creat un val de reacții pe internet, vestea separării șocându-i pe fani. Recent, bruneta a fost surprinsă alături de un bărbat, iar zvonurile că ar fi un milionar care o plimbă prin vacanțele postate de ea în mediul online nu au ezitat să apară.

Citește și: Ioana Grama, afaceri de peste jumătate de milion de euro din online. În ce constă activitatea zilnică a unui influencer

Pe plan financiar, se pare că Ioana Grama nu stp deloc rău. Aceasta deține două firme care au realizat afaceri nete de 2,73 milioane de lei în 2022, cu 20% mai mici decât în 2021, și marjă de profit net de 43,22% în 2022, cu peste 3,5 puncte procentuale mai mare decât în 2021, rezultatele fiind realizate cu doar un salariat, conform Economica. Ioana este urmărită de peste 466.000 de oameni pe Instagram, de 96.000 de oameni pe Facebook și are 46.000 de abonați pe YouTube.

Ioana Grama a confirmat că sumele sunt reale și că de aceea își permite să călătorească unde și când îi poftește inima, fără să aibă nevoie de un iubit care să o plimbe.

Citește și: Ioana Grama, desființată de urmăritori după ce a băut alcool și s-a urcat la volan: „Am băut un sfert din el. Sunt foarte responsabilă”

„În sfârșit niște informații relevante pe plan financiar, că de ‘iubiți milionari’ care mă plimbă în stânga și în dreapta mi-e plin podul”, a scris Ioana Grama pe Instagram.

Influencerița se declară extrem de fericită alături de noul partener, care a cunoscut-o și pe fiica sa.

„Sunt foarte fericită, sunt într-o relație, suntem super OK, totul este o poveste. Da, da (n. red. a cunoscut-o pe fiica sa). Și Alex știe și toată lumea știe. Toată lumea este fericită, toată lumea acceptă situația. De asta zic că suntem niște oameni maturi și nu ne complicăm viața, că este prea frumoasă”, a declarat ea.