Ioana Ignat, primele declarații după ce Sebastian Dobrincu a spus că s-au despărțit: „Ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună”

Ioana Ignat a avut prima apariție publică într-un studio de televiziune, după ce Sebastian Dobrincu a anunțat că s-au despărțit.
Alina Costache
11 mai 2024, 19:40
Ioana Ignat, primele declarații după ce Sebastian Dobrincu a spus că s-au despărțit:

Ioana Ignat a evitat să vorbească despre viața ei personală, însă a scăpat un singur detaliu, spunând că „se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”.

Sebastian Dobrincu a anunțat joi că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. S-au despărțit după trei ani de relație. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, tânărul antreprenor a declarat că viața merge înainte, indiferent de orice, sugerând că există momente grele în relația lor care i-au condus la această decizie inevitabilă.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri pentru nunta cu 160 de invitați! Preparatul tradițional ales de cuplul îndrăgit. ”Nu dă greș”

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță”.

La rândul ei, Ioana Ignat părea că s-a detașat deja și că se concentrează pe muzică mai mult ca oricând. Artista a ajuns în studioul lui Măruță pentru a-și promova primul primul său album.

Citește și Cum se descurcă fata lui Brigitte Pastramă la școala din Dubai, unde școlarizarea e 12.000 de euro pe an: „Are deja două diplome de performanță”

„Lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta. Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați. (…) Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo, dar mai sunt și piese care nu sunt inspirate chiar din viața mea”, a declarat artista.

Ioana a mai spus cum a petrecut sărbătorile de Paște. „De Paște am fost acasă, am încercat să împac pe toată lumea, dar e greu în trei zile, am stat un pic și cu familia de aici, și cu familia de la Botoșani. Am fost pe drumuri, am împăcat pe toată lumea”.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă este „împăcată” cu ea, Ioana Ignat a spus: „Da, sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”.

Sebastian Dobrincu, despre o căsătorie cu Ioana Ignat: „Nu ne oficializează un document, ci iubirea”

Cu un an în urmă, Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri cu privire la o posibilă căsătorie cu Ioana Ignat.

„Casă de piatră lui Smiley și Ginei Pistol! Îți dai seama că ne-am gândit la căsătorie, dar o să vină la timpul ei. Nu ne oficializează un document, ci iubirea. Mi se pare că azi e mai mult o formalitate. Eu mă văd părinte, Ioana se vede mamă, dar avem doar 24 de ani”, a spus tânărul antreprenor la acea vreme.

Spynews
Colegii lui Flavius, fotbalistul de 19 ani găsit mort în râul Olt, un ultim omagiu, la liceu. Tatăl lui s-a întors din Germania pentru balul de absolvire, dar se pregătește de înmormântare / FOTO
Bzi.ro
Daliana Răducan și-a ales rochia pentru altar! Răzvan Simion a rămas mut de uimire
Fanatik.ro
Ferma din România care e decupată din filmele SF. E ireal ce se întâmplă aici
Capital.ro
Schimbare majoră pentru românii cu BULETIN. Vor fi VERIFICAȚI
Playtech.ro
Apare o nouă televiziune în România. Propune un concept diferit, nu mai ai nevoie de cablu
DailyBusiness
Locul în care o singură casă s-a vândut cu 50 de lei! E incredibil
Adevarul
Val suspect de pensionări la Interne. Angajații tineri părăsesc sistemul invocând depresia
Spynews
Star Matinal. Caius Covrig, declarații exclusive despre iubită. Milionarul este un bărbat împlinit: „Nu cere nimic și merită totul” / VIDEO
Spynews
Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dăruit scrisori înainte de nuntă. Ziua cea mare a fost cu totul și cu totul specială pentru ei: „Povestea noastră...” / VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, critici vehemente. Ținuta vedetei TV a declanșat haosul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Ultima postare pe care a mai apucat să o facă Patrizia înainte să fie luată de viitura din Italia. Ți se face pielea de găină
Cancan.ro
S-a ales praful de visul Monicăi Gabor în SUA! Nu mai are nicio afacere: 'E o profesoară de...' 😲
Playsport.ro
ȘOC pentru Corina Caragea! „Poftim?! Am crezut că nu văd și nu aud bine”. Ce i-a făcut bărbatul celebru de lângă ea la finala Champions League
kanald.ro
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni! Ultimele detalii despre starea lui de sănătate
Capital.ro
Decizie pentru TOATĂ ROMÂNIA. Se aplică pe data de 9 IUNIE: Suntem obligați să intervenim
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
Flavius, filmat cum se îneacă! Imagini uluitoare cu ultimele clipe de viață ale băiatului de 19 ani
substantial.ro
Instagram testează reclamele care nu pot fi evitate de utilizatori
MediaFlux
Se DAU 330 de lei pe lună. Cum îi OBȚII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'