IOANA îţi cere ajutorul pe FACEBOOK. Are nevoie de multe LIKE-uri pentru a merge în Sri Lanka

Bistriţeanca Ioana Moldovan are aspiraţii mari, demne de o cauză nobilă. Pentru a-şi îndeplini visul are nevoie de... like-uri, cât mai multe şi cât mai repede. Acestea o pot catapulta direct pe o insulă din Oceanul Indian, unde se va desfăşura Conferinţa Mondială a Tinerilor 2014.

27 mart. 2014, 13:17

Ioana Moldovan este singura romanca care poate participa si totodata deveni imaginea unei conferinte mondiale organizate in luna mai in Sri Lanka, scrie citynews.ro.

Citeşte şi VEŞTI PROASTE pentru paginile Facebook

„Am aplicat pentru sectiunea „Ensuring Inclusive Recreation, Sports and Cultures” si am fost selectata de catre organizatori dintre miile de aplicanti, pe baza unei scrisori de aplicare, a unui citat in care sa descriu cum mi-as dori sa fie lumea in anul 2015, si pe baza unei fotografii. In cadrul acestei sectiuni am fost alesi primii 10 participanti, insa doar unul dintre noi va putea fi imaginea sectiunii pe care ne-am ales-o, si astfel va aparea pe toate afisele si materialele promotionale din timpul conferintei, dar totodata va avea si sansa sa participe la aceasta. Pentru a putea fi aleasa, trebuie sa obtin cat mai multe like-uri pe profilul „World Conference on Youth 2014„. Pasii care trebuie urmati sunt descrisi in postarea mea de azi de pe Facebook„, a spus Ioana Moldovan. 

Ioana îşi îndeamnă şi prietenii să o ajute în atingerea ţelului şi le transmite: „Deci ar fi super daca le-am demonstra ca romanii pot fi mai receptivi decat cetatenii oricarei alte tari! Promit ca va aduc poze minunate de acolo”.

Dă-i LIKE Ioanei AICI.