Cu cine s-a afişat Ioana Marcu după aventura lui Ciprian Marica FOTO

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, pare să fi trecut peste aventura fostului atacant al echipei naţionale a Româniai. Deşi imaginile cu Ana Muntean şi Ciprian Marica au devenit virale, Ioana Marcu a reuşit să nu intre în scandal.

11 mai 2020, 13:02
Cu cine s-a afişat Ioana Marcu după aventura lui Ciprian Marica FOTO

Ioana Marcu a postat pe Instagram o imagine cu ea și o prietenă foarte bună, semn că are cu cine-și petrece timpul după episodul neplăcut prin care a trecut.

De ce nu l-a părăsit iubita pe Ciprian Marica după ce a înşelat-o

De altfel, Ciprin Marica a oferit deja primele scuze după ce aventura sa cu Ana Muntean a ieşit la iveală.

„Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu? Revin aici cu pozitia mea oficiala, prilej cu care sper ca familia si apropiatii mei sa nu mai fie hartuiti dupa declaratii sau stiri fabricate pe surse. Daca stiam ca astfel de subiecte intra la categoria „interes national”, as fi cautat ca pentru fiecare reprezentare a Romaniei in echipa nationala, fiecare gol, fiecare proiect sustinut de Fundatia Ciprian Marica, fiecare investitie cu bani munciti sa fie presarata cu scandal”, a transmis Ciprian Marica.

Ciprian Marica a postat o nouă fotografie controversată

Ciprian Marica s-a întâlnit, în august 2019, cu Ana Muntean, nora fostului șef al Transgaz, Florin Muntean, într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean jr. și cu soţia acestuia  de multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia. Aventura din Grand Hotel Italia a avut un final nefericit, însă, pentru iubăreți, fiind prinşi în fapt de soțul încornorat!