Ioana Simion, decizie radicală după căsătoria cu Ilie Năstase. "Chiar înainte de cununia civilă am discutat!"

Publicat: Marţi, 01 Septembrie 2020 21:34 // Actualizat: Marţi, 01 Septembrie 2020 21:35 // Sursa: romaniatv.net

Ioana Simion și-a dorit să facă câteva schimbări în viața sa după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase. Aceasta, împreună cu soțul său au discutat și au luat o decizie importantă pentru viitorul relației lor.

Ioana Simion s-a decis să schimbe tot decorul casei, mai ales că Brigitte Sfăt a renovat locuința după plecarea Amaliei Năstase. Actuala soție a lui Ilie Năstase a povestit că nu se mai simțea bine în acea casă, pentru că simțea "energiile negative" ale fostelor soții.

"Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte", a declarat Ioana Simion.

Ilie Năstase, desfiinţat de fiul lui Brigitte Sfăt. Acutaţii grave la adresa fostului mare sportiv

"La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile", a mai spus Ioana Simion.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Amalia Năstase Brigitte Sfat Ilie Năstase ioana simion
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H