Ilie Năstase, desfiinţat de fiul lui Brigitte Sfăt. Acutaţii grave la adresa fostului mare sportiv

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Sfăt, i-a adus acuzații grave lui Ilie Năstase. Tânărul a vorbit despre actele de violență de pe vremea în care locuia cu mama lui și fostul mare sportiv.

26 iun. 2020, 15:41
Ilie Năstase, desfiinţat de fiul lui Brigitte Sfăt. Acutaţii grave la adresa fostului mare sportiv

„Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici”, a spus Robert la Xtra Night Show.

Surpriză! Ce mesaj i-a trimis Ilie Năstase lui Robert, fiul rebel al lui Brigitte Pastramă

Ilie Năstase nu a vrut să comenteze declarațiile făcute de Robert și a mărturisit că nu îl interesează viața fostului fiu vitreg.

„Am nevastă, am copii, nu mă interesează de acest băiat. Eu vreau să îi transmit să își vadă de treaba lui, să fie sănătos, să se ducă unde vrea el. Nu mă interesează ce face el în viață!”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Primele declaraţii ale fiului lui Brigitte Pastramă. Cum răspunde tânărul acuzaţiilor de furt şi lovire aduse de mama sa

Acum câteva zile, Robert Sfăt a mărturisit că relația lui cu Ilie Năstase era foarte bună. Tânărul ar fi continuat să locuiască în casa celebrului tenismen, chiar și după ce acesta a divorțat de mama lui.

„De la 13-14 ani am stat în casa lui Ilie Năstase. Am mai locuit în casa lui vreo 6-7 luni, după ce aceștia au divorțat. Eram mai aproape de școală, mă înțelegeam și mai bine cu el decât cu ea”, a mai spus Robert Sfăt.