Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport. Soţia fostului tenismen a refuzat să poarte masca şi aştepta tratamente preferenţiale

Ioana Năstase a fost protagonista unui scandal în aeroport. Soţia fostului tenismen Ilie Năstase s-a făcut remarcată încă din avion, când se întorcea în ţară, din Dubai. Însoțită de o prietenă mai în vârstă, bruneta ar fi început să pretindă un tratament special.

18 ian. 2022, 13:24
Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport. Soţia fostului tenismen a refuzat să poarte masca şi aştepta tratamente preferenţiale
Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport

Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport. Încă din momentul când s-a urcat în avion Blue Air, bruneta era foarte obosită şi nu suporta niciun zgomot, drept pentru care a cerut stewardeselor să facă linişte în avion. Şi asta pentru că erau câțiva copii în avion care vorbeau şi se distrau pe culoar.

Apoi a remarcat că nu toată lumea poartă mască, cerând să fie respectate regulile de siguranță în pandemie. Ceea ce a enervat multă lume în avion, oamenii începând să facă diverse comentarii, deloc favorabile „soției lui Ilie Năstase”, potrivit Evz.ro.

Numai că, spre uimirea tuturor, când a adormit, a uitat de regulile de siguranță în pandemie, s-a întins în scaun, după care și-a așezat comod masca sub bărbie.

Citeşte şi: Ioana Năstase, adevărul despre starea lui Ilie: „El nu mai este om de când s-a certat cu Marica”

Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport

Aceeaşi sursă spune că acest comportament arogant al soţiei lui Ilie Năstase a continuat şi pe aeroportul Otopeni. Acolo, Ioana Năstase a luat-o pe un traseu care i-ar fi permis să treacă fără controlul celor de la DSP. Poliția de frontieră însă s-a sesizat și a fost nevoită să se întoarcă.

Bruneta nu voia nici să stea în carantină. Mai mult, refuza să poarte mască de protecție. Sfidarea regulilor a continuat și la linia dedicată ridicării bagajelor, soția lui Ilie Năstase ținea masca sub bărbie.

Ioana Simion, își etalează luxul înainte de divorț

Ioana Simiona a făcut furori la o benzinărie din Capitală. Soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă de paparazzii într-o benzinărie, bruneta și-a etalat bolidul de lux, geanta extrem de scump, ceasul de firmă și inelul cu diamant.

Bruneta a oprit într-o benzinărie din Capitală, unde avea să-și alimenteze Bentley-ul în valoare de 250.000 €. Bruneta și-a alimentat bolidul de lux cu carburant în valoare de 560 de lei.

La o mică trecere în revistă, soția fostului mare tenismen a ieșit cu 400.000 € la ea. Pe lângă autoturismul de lux pe care-l conduce, Ioana și-a etalat, mândră, geanta Hermes Birkin de aproximativ 30.000 €, un Rolex Datejust acoperit cu diamante, de 70.000 €, dar și un inel, mare, „full diamond”.