Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti”

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează. Fostul tenismen le-a înjurat pe admiratoarele soţiei sale, pentru că îi dădeau mesaje de încurajare. La scurt timp, Ioana Năstase a şters postarea.

25 oct. 2021, 09:20
Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti”
Ilie Năstase, jigniri pe Facebook după ce Ioana a anunţat că divorţează

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook. Totul a plecat de la mesajul postat de Ioana Năstase pe reţelele de socializare, în care anunţa că vrea să divorţeze de fostul sportiv.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!“, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Citeşte şi: Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea: „Nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase, jigniri pe Facebook

În urma acestui anunţ, maj multe admiratoare ale Ioanei şi-au arătat solidaritatea şi i-au trimis mesaje de susţinere şi încurajare, doar că acestea nu au fost pe placul lui Năstase. Acesta a răbufnit şi a răspuns fiecărei femei, înjurându-le şi folosind cuvinte indecente.

Sugi p**a!/ Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!/ Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă jegoasă ce eşti!”, sunt doar câteva din înjurăturile scrise de omul de afaceri.

Văzând limbajul folosit de soţul ei, Ioana l-a rugat public să se oprească şi să nu mai jignească nişte persoane care nu i-au făcut nimic.

Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”, a fost mesajul scris de Ioana Năstase.

Într-un final, Ioana a decis să şteargă definitiv postarea de pe pagina ei de Facebook.