Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Ce spune despre divorţ: „Îşi cere iertare în fiecare zi”

Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Bruneta a vorbit despre relaţia pe care o are în acest moment cu încă soţul ei şi spune că acum se înţeleg mult mai bine decât înainte. Legat de divorţ, a mărturisit că se mai gândeşte dacă se prezintă la termenul stabilit.

09 iun. 2021, 15:07
Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Ce spune despre divorţ: „Îşi cere iertare în fiecare zi”
Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase?

Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Soţia tenismenului a fost cea care a depus actele de divorţ, asta după ce a fost agresată. Acum, Ilie se comportă foarte frumos cu ea şi regretă gestul pe care l-a făcut în urmă cu câteva luni.

Chiar Ioana spune acest lucru şi este foarte posibil să nu se mai despartă de fostul sportiv şi să mai acorde încă o şansă căsniciei lor. Cei doi au termen de divorț pe 24 iunie.

Citeşte şi: Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Cine e bărbatul care a sunat-o pe Ioana Năstase

Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase?

Ilie Năstase este foarte libertin. Eu ies foarte ușor din episoadele dificile, dacă e nevoie, plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut. Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint.

De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc, le primesc de la băiatul meu și de la Ilie.

Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie, în ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie. Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește. Discuții sunt în orice căsnicie”, a declarat Ioana Simion, la Kanal D.

Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana a spus că a bătut-o

Ilie Năstase a avut o primă reacţie după ce soţia sa, Ioana, a spus că a bătut-o. Fostul jucător de tenis a spus că nu-şi aminteşte nimic legat de acest incident.

Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat fostul jucător de tenis pentru ProSport.

Reamintim că Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile că fostul tenismen a bătut-o. „Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată…

Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.


loading...
Partenerii noștri