Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Cine e bărbatul care a sunat-o pe Ioana Năstase

Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase ar fi gelozia. Fostul jucător de tenis şi-ar fi bătut soţia după ce aceasta ar fi fost sunată de Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei.

10 ian. 2021, 23:37
Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Cine e bărbatul care a sunat-o pe Ioana Năstase
Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Cine e bărbatul care a sunat-o pe Ioana Năstase

Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Se pare că totul ar fi pornit după ce Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a sunat-o pe aceasta de Sfântul Ion.

Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Nick Rădoi: „Cred că din cauza mea”

”De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit.

Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a spus Nick Rădoi, potrivit click. 

Citeşte şi Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte

Reamintim că, vineri seară, Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile că fostul tenismen a bătut-o.

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

.


loading...