Ioana Popescu a petrecut regulamentar de 1 Mai. A făcut plajă… pe balcon

Ioana Popescu a petrecut cum se cuvine ziua de 1 Mai. Nu a mers la mare, a stat acasă, ca noi toţi, din cauza situaţiei în care ne aflăm. Bruneta a ales să facă plajă... pe balcon.

RomaniaTV.net
02 mai 2020, 12:34

Sexy-jurnalista îndură cu greu rigorile ordonanțelor militare, însă o face pentru că nu are prea mult de ales. Pentru ea este primul 1 Mai pe care îl petrece acasă, în cartierul Berceni, după foarte mulți ani.

Ioana a scăpat rapid de haine și a trecut la o sesiune de plajă pe balconul propriu și personal, citind o carte bună. Până la urmă, nu e chiar același lucru ca Vama Veche, locul preferat al Ioanei de pe tot litoralul, însă merge și așa.

 Jurnalista Ioana Popescu, bătută şi umilită de iubit

Erau impreuna de 7 ani si traiau in Germania pentru a-si cladi un viitor. Situatia a luat o cu totul alta turnura pentru Ioana Popescu si relatie pe care o avea cu iubitul ei, iar atitudinea barbatului s-a schimbat fata de ea.

Scandalurile erau la ordinea zilei, iar un astfel de episod s-a petrecut chiar intr-un restaurant, atunci cand Edi, barbatul pe care il iubea, s-a pierdut cu firea, scrie wowbiz.ro.

„Sa imi spui mie ca ce? Sa ma folosesti pe mine ca sunt aici si tu vrei sa te dai smechera ca ce? Da telefonul incoace…Esti o c**va! Sa mor…”, sunt fragmente din inregistrarile de pe telefonul Ioanei Popescu.

Formau deja o familie si faceau totul unul pentru altul, dar iubitul ii reprosa absolut orice facea, iar jignirile erau la ordinea zilei. Jurnalista Ioana Popescu  a inregistrat catev episoade de cosmar, traite alaturi de barbat.