Ioana Popescu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Ioana Popescu este supranumită "devoratoarea de fotbaliști", dar a făcut "victime" și printre marii artiști din România. Acum a dezvăluit ce relaţie a avut cu celebrul Dan Bittman!

11 oct. 2022, 16:34
Ioana Popescu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Ioana Popescu a devenit celebră după ce a relatat, cu lux de amănunte, legăturile amoroase pe care le-a avut cu mai mulţi fotbalişti, printre care Gabriel Torje, Răzvan Ochiroşii, Ionuţ Lutu, Adrian Mutu, Răzvan Raţ sau Bogdan Mara, dar şi cu artişti sau realizatori TV. „Top 5… Cuzin Toma, Mihai Ogășanu, Bogdan Mara, Alexandru Sassu și Dan Bittman”, este clasamentul făcut de Ioana Popescu pentru Cancan.

Citeşte şi: Ioana Popescu, la detectorul de minciuni după scandalul cu soţul Roxanei Nemeş. Cu cine este însărcinată?

Fosta jurnalistă a oferit detalii incendiare despre povestea de dragoste cu Dan Bittman, pe care îl știa pe acesta din adolescență, de când avea 18 ani.

„Eu pe Dan îl știu de mulți ani. Într-adevăr, atunci nu mă gândeam la așa ceva. Eu îl vedeam tot timpul ca pe un mare star. În momentul în care m-a abordat am zis „Wow!”. Îi ceream sfaturi muzicale. Eu am și acum un mesaj de al lui, în care îmi spunea că am o voce frumoasă”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars.

„Cred că 80% dintre femei au fost îndrăgostite de el după ce i-au ascultat piesele. Mă atrăgea când eram mai mică. Acum, în ultima vreme, nu pot să zic că mă atrage. În momentrul în care vorbea cu el mi se părea că aveam o super conexiune. Mi se pare foarte sincer. Pe de altă parte este foarte egoist, foarte egocentrist și narcisist. Și i-am spus: de aia o să rămâi singur, fiindcă nu vrei să acorzi atenție unei singure femei!”, a mai adăugat Ioana Popescu.

Vedeta supranumită „devoratoarea de fotbalişti” a mai precizat că în perioada în care se iubea cu Dan Bittman acesta i-a spus că mai este împreună cu cel puțin trei femei: „Era foarte drăguț și foarte cuceritor. Am apreciat că niciodată nu m-a mințit!”.

Citeşte şi: Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. „După 29 de ani, ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile” VIDEO

Pentru Cancan, Ioana Popescu a dat mai multe detalii picante: „Mi-am făcut toate poftele cu el. Era parfumat, ras, gelat, deci nu am ce să îi reproșez. Am fost curioasă și să văd cât de dotat este! Nu are probleme, este mediu. Pentru vârsta lui se ține foarte bine!”.