Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. „După 29 de ani, ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile” VIDEO

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărţit în 2019, după o relaţie care a durat aproape 29 de ani. Cei doi au împreună trei băieți, Alexandru, Patrick și Mark.

01 apr. 2022, 16:58
Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. „După 29 de ani, ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile” VIDEO
Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan

Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere și susține că au realizat multe lucruri de-a lungul relaţiei.

Dan Bittman rupe tăcerea despre ruptura de Liliana Ştefan. „După 29 de ani, ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile”

„Liliana, mama copiilor mei, a fost femeia pentru care am și făcut copii! Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună… Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a spus Dan Bittman la podcast-ul lui Mihai Morar.

Dan Bittman, supărat că nu mai e difuzat din cauza părerilor sale despre Covid: „O prostie! Am nevoie, ca toată lumea, de bani”

Artistul a mărturisit că ruptura nu s-a făcut în condiții amiabile și îşi asumă vina pentru ceea ce s-a întâmplat. „Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman, despre iubire la 60 de ani: „Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără… Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața!”

„Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a încheiat Dan Bitmann.