Ioana Popescu a pierdut sarcina. Bruneta este extrem de îndurerată: „Nu am puterea să discut”

Vestea tristă a fost dată chiar de brunetă, care a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

19 dec. 2022, 14:02
Ioana Popescu a pierdut sarcina. Bruneta este extrem de îndurerată: „Nu am puterea să discut”
Ioana Popescu a pierdut sarcina

Ioana Popescu a pierdut sarcina. Cu toate că a renunțat și la țigări și la a mai ieși atât de mult, a pierdut copilul și este foarte îndurerată. Vedeta anunțase că are mici probleme de sănătate cu ovarele polichistice, un fibrom care nu este operabil și care ducea la dezlipirea placentei.

Citește și: Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi. Dezvăluiri incendiare: „Mii de poveşti!”

Ioana Popescu a pierdut sarcina

Ioanei Popescu nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat și pe rețelele de socializare personale a anunțat că nu vrea să vorbească despre asta. A declarat că a pierdut sarcina, iar eforturile făcute de medicul ei ginecolog au fost în zadar. Bruneta a mai precizat că nu-și dorește să vorbească cu nimeni în aceste momente.

Salutare. Este o zi foarte grea pentru mine. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor d-lui dr. ginecolog, am pierdut sarcina. Dacă țineți la mine, vă rog, în aceste zile nu am puterea să discut despre aceste lucruri extrem de dureroase. Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică. Dar vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați susținut. O să ies acum un pic din zonă și o să mă reculeg și o să încerc să mă adun”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ioana Popescu a mărturisit în mediul online că se confruntă cu câteva probleme și așteaptă ca lucrurile să se liniștească în viața ei. „Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează sa fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile intime. De altfel, dupa cum ați văzut, la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care sa ma subțieze pe cat posibil sarcina.

Totuși am decis azi sa pun o poza cu mine și cel/cea mica. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian) Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi ma duc la un alt control la dr meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stam, eu și cel mic. Caci din păcate sunt niște probleme… Va rog, dacă țineți la mine, nu ma sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar sa stau linistita. Va pup!”, a scris Ioana Popescu pe rețelele de socializare.