Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi. Dezvăluiri incendiare: „Mii de poveşti!”

Ioana Popescu a lansat cartea "Poveste din Pipera", în care este vorba despre o povestea de dragoste interzisă dintre o fată rea și doi machedoni. Fosta jurnalistă a anunţat că se va căsători anul viitor.

08 dec. 2022, 16:31
Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi. Dezvăluiri incendiare: „Mii de poveşti!”
Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi

Ioana Popescu și-a lansat cartea care va cutremura showbiz-ul de la noi. Bîrbaţii celebri din showbiz-ul românesc au de ce să-şi facă griji! Ioana Popescu și-a lansat cartea vieții, care conține cele mai interesante experiențe pe care le-a trăit!

„Este o poveste de dragoste interzisă dintre o fată rea de București și doi machedoni. Ce se întamplă în cartea asta am adunat ca în toate cărțile mele și părți din viața mea sau ale unor cunoștințe. Eu de la 18 ani lucrez în showbiz, avem mii de povești, informații, am băgat frânturi, am ales ce era mai interesant și am pus în aceste pagini”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars.

Citeşte şi: Ioana Popescu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Dan Bittman. „Am fost curioasă și să văd cât de dotat este!”

Fosta jurnalistă a vorbit şi despre articole incendiare care au avut-o în prim-plan şi care i-au adus renumele de „devoratoarea de fotbalişti”. „În lumea asta sunt foarte multe credințe. Unele femei, din păcate, nu au voie nici măcar să-și dea jos hainele la plajă sau să iasă din casă, altele pot apărea dezbracate pe stradă”, a spus Ioana Popescu.

Citeşte şi: Ioana Popescu, la detectorul de minciuni după scandalul cu soţul Roxanei Nemeş. Cu cine este însărcinată?

Ioana Popescu și Ion Lorinczi trăiesc o poveste de dragoste din 2021 şi plănuiesc să ajungă în fața altarului departe de România: „Am tot amânat-o, am ajuns la un consens. Având în vedere că eu sunt ortodoxă și el e catolic, o să mergem în Austria, în curând, cred că de sărbători, și acolo o să facem cred ceremonia, deși eu îmi doream în România, în București, sau la mare, cu foarte multă lume și prieteni”.