Ioana Simion, la dietă drastică! S-a afişat în formă maximă la nunta Simonei Halep FOTO

Ioana Simion, 46 de ani, a avut o apariţie răvăşitoare la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Soția lui Ilie Năstase a îmbrăcat o rochie roșie, mini, cu care și-a pus formele în evidență.

20 sept. 2021, 13:14
Ioana Simion, la dietă drastică! S-a afişat în formă maximă la nunta Simonei Halep FOTO

Ioana Simion, la dietă drastică! S-a afişat în formă maximă la nunta Simonei Halep. Ioana Simion a și dezvăluit ce dietă drastică urmează pentru a slăbi.

Ioana Simion, la dietă drastică!

Ioana Simion a dezvăluit că urmează câteodată o dietă drastică. „Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți! Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și patru masaje pe săptămână”, a declarat Ioana Simion pentru Click!.

Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ. „O puteţi întreba şi pe ea!”

Ioana Simion a mai dezvăluit că are o singură masă pe zi, așadar nu recomandă nimănui dieta ei drastică: „Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie!”.