Ioana Simion s-a separat de Ilie Năstase. Ce spune despre divorţ

Ioana Simion pare să nu treacă peste agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase şi susţine că încă ia în calcul varianta divorţului. Momentan, cei doi locuiesc separat.

20 ian. 2021, 18:39
Ioana Simion s-a separat de Ilie Năstase. Ce spune despre divorţ
Ilie Năstase, la un pas de divorţul de Ioana Simion

Ioana Simion şi Ilie Năstase sunt separaţi la zece zile de la scandalul de după Sf. Ioan. Atunci, Ioana Simion a sunat la 112 pentru a cere protecţia Poliţiei după ce a fost bătură de soşul ei!

Ilie Năstase, devastat, Ioana Simion vorbeşte despre divorţ

Ioana Simion, 45 de ani, a refuzat atunci să depună plângere împotriva soţului ei, realizând că un asemenea demers l-ar fi adus pe Ilie Năstase, 74 de ani, în faţa ispăşirii faptei după gratii! Fostul sportiv are la activ, din vara anului 2019, o condamnare de nouă luni şi zece zile de închisoare, pentru un incident petrecut în trafic, a cărui executare a fost amânată pe durata termenului de supraveghere, care expiră abia anul viitor!

Ioana Simion şi Ilie Năstase s-au văzut de atunci de cel puţin două ori, dar nu este vorba despre o împăcare. „Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a spus Ioana Simion pentru PlaySport.

Ilie Năstase, prima reacţie despre faliment. Ce avere are, de fapt, fostul mare sportiv

„Nu mai locuiesc cu Ilie. Sunt acasă la Constanţa, în casa mamei, unde m-am mutat imediat după scandal. Am decis să ne ocupăm de renovarea acesteia şi vă pot spune că sunt mult mai bine. Am susţinerea familiei, a băiatului meu, Theodor, şi asta contează foarte mult pentru mine. Nu știu dacă mă mai întorc”, a mai spus soţia lui Ilie Năstase.


loading...
Partenerii noștri