Ilie Nastase vrea să-şi pună statuie în Herăstrău în locul celei a lui Charles de Gaulle: „Nu e roman, e francez. Am innebunit cu totii?”

Ilie Nastase şi-a ales locul unde să-şi expună statuia primită în dar de la naşul său, Ciprian Marica. O altă statuie îi încurcă planurile, dar fostul tenisman a găsit soluţia: o dă jos pentru că "nu e român".

13 iun. 2021, 08:37
Ilie Nastase vrea să-şi pună statuie în Herăstrău în locul celei a lui Charles de Gaulle: „Nu e roman, e francez. Am innebunit cu totii?”

După ce a anunţat că va primit o statuie de la naşul Ciprian Marica, Ilie Năstase caută un loc în care să o amplaseze. Statuia va avea 2,25 metri si va fi sculptata avand ca model o poza cu Nastase in timpul unui turneu in Australia.

„Știu că va fi realizată după o poză de-a mea pe care am făcut-o în Australia. Am înțeles că va avea o înălțime de 2,25 m. Cât o să coste nu am întrebat, pentru că nu ar fi un gest tocmai elegant din partea mea să-l întreb pe Ciprian Marica astfel de informații sau cât a cheltuit pentru statuia mea. Este cadoul lui pentru mine și nu pot decât să-i mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

Citeşte şi: Ioana nu mai divorţează de Ilie Năstase? Ce spune despre divorţ: „Îşi cere iertare în fiecare zi”

Ilie Năstase îşi doreşte ca statuia cadou să fie amplasată neapărat în centrul Bucurestiului, într-un loc cat mai vizibil.

Chiar dacă este născut în Bucureşti, aproape de arenele Progresul, Nasty spune că „nu vreau la Arenele Progresul pentru ca acolo nu intra nimeni. Nu e niciun turneu de tenis, nu e nimic”.

Ilie Năstase vrea ca statuia sa să fie amplasată într-un loc în care vin multi copii.

„In Herastrau intra zi de zi copii, si vara, si iarna. Si in fata acolo e o statuie, a unui general, dar nu e roman, e francez, Charles de Gaulle. Am innebunit cu totii?”, spune Ilie Năstase, citat de ziare.com.

Citeşte şi: Ilie Năstase este nemulţumit de Nicuşor Dan: „România nu-şi respectă campionii. Încerc de luni de zile să mă apropii de Primărie, dacă nu se poate, pun lacătul”