Ioana Simon s-a mutat cu CHIRIE. Ilie Năstase, spre al cincilea DIVORŢ

Ioana Simion, a cincea soţie a lui Ilie Năstase, s-a mutat cu chirie într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din zona Pipera, alimentând astfel zvonurile unui divorţ de fostul mare sportiv.

07 oct. 2019, 05:04
Ioana Simon s-a mutat cu CHIRIE. Ilie Năstase, spre al cincilea DIVORŢ

Ioana Simion a fost surprinsă de Click! într-un apartament din zona Pipera, iar vecinii au dat-o de gol: „Stă aici cu chirie de vreo două săptămâni”.

Ioana Simion şi Ilie Năstase sunt încă soţ şi soţie, dar se pare că nu mai locuiesc împreună şi nu mai împart acoperişul vilei de un milion de euro pe care fostul sportiv o deţine în cartierul Primăverii.

„Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie, pe viitor… De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi Ilie Năstase pe aici”, a declarat pentru unul dintre vecinii noii locatare.

Ioana Simion l-a dat de gol pe Ilie Năstase. Motivul REAL pentru care au anulat NUNTA

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă. Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat o persoană din apropierea cuplului pentru Click!.