Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român

Ioana Țiriac este unica fiică a milionarului român. Aceasta are parte de o viață ca în filme, plină de călătorii și experiențe unice. Iată ce a studiat frumoasa brunetă și unde locuiește în prezent.

07 iun. 2023, 17:39
Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român
Ioana Țiriac face furori pe Instagram! Iată care e pasiune ascunsă a unicei fiicei a miliardarului român

Ion Țiriac are o singură fată și are toate motivele să se mândrească cu ea. Cu toate că și-ar putea perimte orice Ioana Țiriac s-a dovedit a fi un copil de nota 10, care s-a concentrat serios pe educație. Aceasta și-a terminat studiile cu brio la Facultatea de Economie din Miami, iar acum că are mai mult timp liber, frumoasa brunetă a reușit să se concentreze mai mult asupra pasiunii ei. Ioana Țiriac este de-a dreptul îndrăgostită de vacanțe și, dat fiind că dispune și de bugetul necesar, tânăra „a luat-o la pas” prin lume. Pozele postate din cele mai exotice destinații fac deliciul internauților. Aceatsa este asaltată de complimentele fanilor, care așteaptă cu sufletul la gură fiecare postare a brunetei.

Citește și: Codin Maticiuc vrea să îl sărăcească pe Ion Ţiriac. Replica miliardarului: „O să mă duc din nou la treabă!” VIDEO

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” sau „Ești o scumpă!” sunt câteva dintre mesajele primite de fiica lui Ion Ţiriac.

Ioana Ţiriac a venit pe lume în urma relației dintre Ion Țiriac și jurnalista din Egipt Sophie Ayad. De multe ori, fiica miliardarului român este comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Mai mult, aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde face furori cu postările ei, care mai de care mai spectaculoase. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Țiriac a reușit să strângă în jurul ei o comnitate de peste 26.000 de urmăritori, care o apreciază și po îngropă în complimnte și comentarii pozitive la fiecare fotografie sau clip video postat. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ion Țiriac și Sophia Ayad mai au și un băiat, Karim Mihai, care locuiește tot în SUA. Despre Ioana se știe că studiază în Statele Unite și că a participat în România la organizarea unor evenimente caritabile. Cei doi s-au cunoscut în 1994 la Munchen, în perioada în care miliardarul român, în prezent în vârstă de 83 de ani, avea afaceri în zona aceea a Germaniei.

Jurnalista de origine egipteană a dezvăluit în urmă cu ceva timp că fostul tenismen român a fost întotdeauna prezent când a fost nevoie de el, motiv pentru care îl apreciază enorm.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, a spus mama Ioanei Țiriac în urmă cu mai mulți ani, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Sorana Cîrstea și Țiriac Jr. și-au găsit locul perfect pentru „cuibușorul lor de nebunii”. Iată unde se va muta celebrul cuplu: „E raiul pe pământ”