Ioana Țiriac face ravagii pe Instagram, iar admiratorii sunt copleșiți de frumusețea ei: „Megan Fox, tu ești?”

Ioana Țiriac face furori pe Instagram, acolo unde are zeci de mii de oameni pe admiratori. Fiica celebrului om de afaceri Ion Țiriac a primit cuvinte de laudă și a fost comparată cu actrița Meghan Fox.

15 ian. 2023, 15:24

Ioana Țiriac, unica fiică a miliardarului Ion Țiriac, continuă să facă senzație pe internet!

Tânăra de 25 de ani este de o frumusețe răpitoare, iar admiratorii săi de pe Instagram au ajuns să o compare cu actrița Megan Fox.

Citiți și: Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt. Fiica afaceristului a atras toate privirile cu rochia sa: „Cleopatra a revenit”

Ce mesaje i-au transmis admiratorii Ioanei Țiriac pe Instagram

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!”, „Megan Fox, tu ești?”, „Ce tânără superbă!”, „Sexy girl!”, „Ești o scumpă!”, „Dormi în sala de fitness”, sunt doar o parte dintre comentariile fanilor la postările Ioanei Țiriac.

Bruneta locuiește în America, acolo unde a absolvit facultatea la Universitatea din Miami ș face furori pe oriunde apare, datorită trăsăturilor fermecătoare și siluetei de invidiat.

Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt. În vârstă de 24 de ani, tânăra este urmărită de mai bine zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte imagini din toate locurile pe care le vizitează.

Anul trecut, Ioana Țiriac a făcut atras toate privirile în Egipt, acolo unde a fost participat la un eveniment monden. Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a avut o apariție spectaculoasă.

Tânăra a ales să poarte o rochie lungă, mulată şi despicată pe un picior, însă şi decolteul a fost și el spectaculos. Întregul look a întors toate capetele, şi nu doar live, ci şi pe Instagram, acolo unde a postat imagini în timp ce vizita ziua Templul din Luxor.

„Putere este să-ți trăiești mereu prezentul. Nu trăi niciodată în trecut sau în viitor”, este îndemnul Ioanei pentru urmăritorii săi, care, la rândul lor, i-au apreciat imaginile. „Cleopatra a revenit în Valea Regilor/ Superbă ca întotdeauna/ Eşti magică!, au fost doar câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac