Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt. Fiica afaceristului a atras toate privirile cu rochia sa: „Cleopatra a revenit”

Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt. În vârstă de 24 de ani, tânăra este urmărită de mai bine zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare, acolo unde împărtăşeşte imagini din toate locurile pe care le vizitează.

12 oct. 2022, 14:38

Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt, acolo unde a participat la un eveniment monden, iar ținuta sa a primit numeroase aprecieri. Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe malul Nilului.

Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Citeşte şi: Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Ioana Ţiriac a făcut furori în Egipt

La fastuosul eveniment a participat şi Ioana Ţiriac, singura fiică a miliardarului român. Tânăra a îmbrăcat o rochie lungă, mulată şi despicată pe un picior, însă şi decolteul a fost și el spectaculos. Întregul look a întors toate capetele, şi nu doar live, ci şi pe Instagram, acolo unde a postat imagini în timp ce vizita ziua Templul din Luxor.

Putere este să-ți trăiești mereu prezentul. Nu trăi niciodată în trecut sau în viitor”, este îndemnul Ioanei pentru urmăritorii săi, care, la rândul lor, i-au apreciat imaginile. „Cleopatra a revenit în Valea Regilor/ Superbă ca întotdeauna/ Eşti magică!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac