Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Ioana Țiriac, 23 de ani, a făcut senzație pe o plajă din Miami, acolo unde locuiește. Fiica miliardarului Ion Ţiriac s-a fotografiat într-un costum de baie minusucul!

15 nov. 2021, 12:43
Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie FOTO

Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Fiica ân vârstă de 23 de ani a lui Ion Țiriac a făcut furori la plajă într-un costum de baie minusucul. Fotografia postată pe Instagram i-a atras mii de aprecieri, inclusiv de la Simona Halep.

Ioana Țiriac, imagini incendiare la plajă! Cum arată fiica miliardarului Ion Ţiriac în costum de baie

Ioana Ţiriac s-a mutat acolo la la sfârșitul anului 2018, pentru continuarea studiilor. Este destul de activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini care taie răsuflarea fanilor. „Pot să te invit în Hawai?”, i-a scris un admirator. „Prietena cea mai bună e atât de fierbinte”, a scris amica ei.

Fiica lui Ion Ţiriac face furori pe plaja din Miami. Fiica lui Ion Țiriac duce o viață de lux

Ioana Țiriac este fiica de 23 de ani a magnatului român și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad. Ion Țiriac (82 de ani) și Sophia Ayad mai au băiat, Karim Mihai, care locuiește tot în SUA. Ioana Ţiriac studiază Jurnalism și Economie în Statele Unite, la Universitatea din Miami, și a participat în România la organizarea unor evenimente caritabile. Este o tânără foarte cosmpolită: a locuit o vreme cu mama ei la Monaco și a făcut Liceul American la București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac