Răsturnare de situaţie. Ce zic anchetatorii despre iubitul Ioanei Tirlea, frumosul medic găsit mort pe trotuar

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și era medic veterinar. Aceasta a fost găsită dezbrăcată întinsă pe asfalt. Inițial, s-a crezut că tânăra ar fi căzut accidental de la etajul blocului unde locuia, însă alte detalii arată că tânăra suferea de depresie.    

28 oct. 2019, 12:08
Răsturnare de situaţie. Ce zic anchetatorii despre iubitul Ioanei Tirlea, frumosul medic găsit mort pe trotuar

Iubitul Ioanei Ţîrlea este singurul care știa despre starea acesteia, însă, în momentul tragediei, acesta nu era acasă. Acesta urmează să fie interogat de către polițiști. La momentul actual, anchetatorii exclud ipoteza unei crime, deoarece apartamentul era închis pe dinăuntru, iar cheia se afla în ușă în momentul când oamenii legii au încercat să pătrundă în locuința tinerei.

Deși nimeni nu se aștepta la gestul Ioanei, aceasta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care se observa faptul că medicul era în depresie.

Ioana citea des citate motivaționale scrise de Albert Camus pe rețelele de socializare, dar un mesaj cutremurător a atras atenția anchetatorilor. „Viața este o catastrofă, dacă lucrurile nu merg”,era mesajul postat de Ioana.

Potrivit unor surse, fata de 29 de ani ar mai fi avut o tentativă de suicid în trecut. Ioana Țîrlea nu a lăsat niciun bilet de adio.