IOANA TUFARU a făcut anunţul care a lăsat pe toată lumea MASCĂ! „Am aflat că sunt gravidă…”

Ioana Tufaru are probleme mari, după ce a pierdut din nou lupta cu greutatea, în loc să se ducă în jos, de la 90 de kilograme, ea aproape şi-a dublat greutatea, ajungând la 160 de kilograme. Fiica Andei Călugăreanu mărturiseşte sincer că nu se poate abţine de la mâncare.

05 nov. 2017, 12:38
IOANA TUFARU a făcut anunţul care a lăsat pe toată lumea MASCĂ! „Am aflat că sunt gravidă…”

În urmă cu puţin timp, prietenii virtuali au avut o stare de şoc, când au aflat că vedeta a postat un anunţ, în care spune că este însărcinată, însă totul a fost o glumă, deoarece era un cont falS. Vedeta a ţinut să precizeze că nu aşteaptă un copil, nici nu îşi mai doreşte, din cauza vârstei, dar şi a situaţiei materiale pe care o are.

„Am aflat ca sunt gravida de pe facebook. Am vazut ca cineva a scris, in numele meu, ca as fi insarcinata. E o prostie nejustificata. Nu sunt gravida si nici nu imi mai doresc un copil. Am 40 de ani, nu mai am rabdare si, in plus, ai nevoie de un buget sanatos sa faci doi copii in ziua de azi. Noi abia ne descurcam cu unul”, a spus fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru şi-a pus inel gastric, la recomandarea medicilor. De data aceasta, operaţia i s-a părut mai uşoară, pentru că de data aceasta a fost vorba de un inel gastric, scrie cancan.ro.

„Luca este totul pentru mine şi pentru Ionuţ (n.r – logodnicul), am face orice pentru el! Mă simt bine după operaţia din 3 octombrie făcută la stomac, când mi s-a montat un inel gastric. Astăzi mă duc la control, să văd ce spune domnul doctor, dacă totul decurge bine. Nu pot să vă spun câte kilograme am slăbit, în cele 30 de zile, pentru că nu am cântar acasă. O să aflu la vizita medicală. Am ţinut totul în taină pentru că doctorul care s-a ocupat de mine şi de prima intervenţie la stomac mi-a cerut să păstrez discreţia. Operaţia a avut loc la un spital privat din Capitală”, povestea Ioana Tufaru.