Ioana Tufaru a fugit din spital. Unde a fost găsită fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru a fugit luni din spital. Motivul se pare că ar fi acela că mama sa ar fi împlinit sâmbătă vârsta de 69 de ani, iar Ioana a vrut neapărat să ajungă la mormântul ei.

26 oct. 2015, 20:36
Ioana Tufaru a fugit din spital. Unde a fost găsită fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru a plecat luni din spital, fără să anunţe pe nimeni şi nici măcar Ionuţ nu ştia unde a mers mama copilului său. „Am vorbit de dimineaţă. Era supărată. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Aseară ne-am certat. S-a îmbrăcat şi a plecat. Nu ştiu unde s-ar putea duce„, a spus Ionuţ, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Ioana Tufaru, în depresie: Mă gândesc că n-o să apuc să-l văd mare, pentru că boala asta e o boală cumplită

Mama ar fi împlinit 69 de ani. Mi-e foarte dor de ea. Tu te-ai fi jucat cu el că ţie ţi-au plăcut mult copiii. L-ai fi înfăşat„, a spus Anda Călugăreanu, la mormântul mamei sale.

Sâmbătă, daca traia ar fi facut 69 de ani. Mi-ar fi placut tare mult sa-l vada si ea pe Luca, sa-i spună povesti, asa cum imi spunea mie cand eram mica. Asa am simtit ca e momentul sa vin sa vorbesc cu ea. De cand s-a nascut Luca o simt foarte des alaturi de mine. Stiu ca ea ne va veghea de acolo de unde e. A fost o relatie de prietenie. A avut grija intotdeauna sa imi spuna de micuta cum va fi cand voi deveni femeie, ca imi va veni menstruatia. Imi explica exact ca unei surori mai mici„, a  mai spus Ioana Tufaru.