Ioana Tufaru, dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin”

Ioana Tufaru a fost dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali pentru a locui. Fiica Andei Călugăreanu a explicat ce va face de acum încolo pentru a face față datoriilor.

17 ian. 2024, 20:03
Ioana Tufaru, dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali. „Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin”

Ioana Tufaru, soțul și copilul lor au fost dați afară din apartamentul primit de la Gigi Becali chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Li s-a spus că toată clădirea trebuie renovată și că nu vor mai putea locui acolo. Fiica Andei Călugăreanu a găsit în loc un apartament de două camere unde plătește zilnic 1.200 de lei.

Citește și Bobby Păunescu, dezvăluiri incendiare despre noua sa iubită! Dragostea dintre ei ține de ani de zile: „Ne cunoaștem din școala generală și ne-am revăzut”

Ioana Tufaru, dată afară din apartamentul dat de Gigi Becali

„Anul 2024 a început foarte bine și frumos pentru noi. Da, ne-am mutat în altă locuință, așa este! Din 18 decembrie locuim în noua casă pentru că nu se mai putea să stăm acolo! Se renovează, se folosește în alte scopuri, nu știm exact. Nu ni s-au dat prea multe amănunte. La domnul Becali am stat 8 ani! Ni s-a spus că în primăvara urmează să intre în renovare blocul și că va trebui să eliberăm. Ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, da, cu chirie. Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc. Și am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1.200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu 2 camere. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile”, a declarat Ioana Tufaru pentru Ciao.ro.

Ioana Tufaru a spus că îi mulțumește și îi e recunoscătoare lui Gigi Becali pentru apartamentul în care a stat timp de opt ani și că nu-i poartă pică că nu mai poate locui acolo.

„Aceeași veșnică recunoștință, același mare Mulțumesc, să-i fie viața binecuvântată! Sunt mai chibzuită, punând utilitățile pe primul plan, firește! Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin, dar să ne achităm dările unde stăm. Ne-am acomodat foarte bine. Luca are și el camera lui, de acum e băiat mare (8 ani)”, a declarat Ioana Tufaru pentru aceeași sursă.

Citește și Georgiana Lobonț, postare emoționantă pe internet. Ce a scris artista. ”Îmi apar chipurile lor în minte”

Ioana Tufaru a fost aspru criticată că nu are bani și, totuși, refuză să muncească. Ea a explicat acum că nu este aptă pentru muncă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Are o pensie specială, iar înainte făcea figurație la teatru.

„Știi cât am discutat eu despre treaba asta? Cred că a fost cel mai discutat subiect. În primul rând, cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive. Nu îmi place să dau detalii de mine, de organismul meu, de corpul meu. Sunt un om cu probleme de sănătate. Un om care nu poate depune foarte mare efort. Am lucrat, dar nu am lucrat niciodată cu carte de muncă, ăsta e un lucru foarte adevărat și mi-l asum. Tot eu n-am vrut, dar am lucrat. Dă-mi voie să te întreb un singur lucru. Dacă tu-mi spui mie acum: «Ioana, hai la mine să faci curățenie în casă și pentru treaba asta, eu te plătesc». Nu tot muncă se numește? E la negru, nu-i la negru, e colaborare, dar e tot muncă”, a spus fiica Andei Călugăreanu în emisiunea „În oglindă”.

Soțul ei a găsit un loc de muncă unde merge patru ore pe zi.

„Acum este 1.125 (n.r. ajutorul social), dar situația s-a schimbat și lucrurile s-au schimbat. Veniturile sunt mai mari în casă, este și soțul meu. Acum, da (n.r. soțul lucrează). Tot așa, hai să specificăm, că cine știe cine se uită la noi. Soțul meu a reușit să-și facă o pensie pe caz de boală care este echivalentă cu a mea, numai că pe acea decizie de pensionare scrie: drept de muncă / 4 h. Lucrează patru ore în pază. Vin și de acolo niște bani”, a mai spus Ioana Tufaru.