Ioana Tufaru, PLÂNGE NECONTENIT! Vica Blochina nu îi va mai boteza copilul

Ioana Tufaru trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, cu toate că medicii nu i-au externat încă bebeluşul din maternitate. Fiind o fire încrezătoare, fata Andei Călugăreanu avea deja planuri pentru momentul în care îşi va duce acasă fiul, dar şi gânduri pentru botezul acestuia. Dar din păcate, totul a luat o întorsătură ciudată.

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 12:33
Ioana Tufaru, PLÂNGE NECONTENIT! Vica Blochina nu îi va mai boteza copilul

Până nu de mult, Ioana Tufaru era extrem de emoţionată de lucrurile bune care i se întâmplau. Gigi Becali îi oferise o locuinţă cu toate cele necesare, dar şi lucruri pentru micuţul Luca George, iar Vica Blochina se oferise să fie naşa băieţelului ei.

Cum viaţa are micile ei surprize, iată că Ioana Tufaru este acum în lacrimi, după ce a aflat că Vica Blochina nu are cum să îi boteze copilul. Totul se datorează din cauza religiei Vicăi Blochina, care este catolică, iar religia ortodoxă spune clar că bebeluşii vor fi botezaţi doar de persoane de aceeaşi religie, informează WoWBiz.ro.

„Vica Blochina este o femeie extraordinară şi s-a oferit să-l năşească pe Luca. Cât a fost Ioana în spital a mers la ea şi i-a dus hăinuţe, scutece, biberoane, body-uri şi alte lucruri pentru bebeluşi. A văzut şi copilul. Plus că o sună des, vorbeşte cu ea, se sfătuieşte.

Ea s-a oferit să îl boteze pentru că nu are niciun fin în România. Din păcate, s-a interesat la preoţi şi nu crede că îl va putea boteza pentru că Vica e catolică, iar Ioana e ortodoxă. Copilul va fi creştinat la ortodocşi, iar religia se pare că nu permite ca naşii să fie catolici. Încă se mai interesează pe acest subiect, poate există o cale.

Dacă nu va putea să-l boteze, cu siguranţă o va ajuta pe Ioana în ceea ce priveşte creşterea copilului. A ajutat-o şi până acum, aşa că sigur o va ajuta şi de acum încolo. De la Becali încă nu a primit răspuns dacă e de acord să-i boteze sau nu copilul!, susţin apropiaţii Ioanei Tufaru.

Citeşte şi  Ioana Tufaru, ipostaze EMOŢIONANTE alături de fiul său