Ioana Voicu este însărcinată în şase luni. Prima imagine cu burtica de gravidă: „A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri”

Ioana Voicu este însărcinată în şase luni. Fiica lui Mădălin Voicu va naşte primul ei copil în primăvară. Prezentatoarea a făcut sarcina publică abia acum pentru că a avut mai multe probleme de sănătate în primele patru luni.

18 ian. 2022, 08:42
Ioana Voicu este însărcinată în şase luni. Prima imagine cu burtica de gravidă: „A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri”
Ioana Voicu este însărcinată în şase luni

Ioana Voicu este însărcinată în şase luni. Tânăra a dezvăluit că va avea o fetiță și că a ales un nume deosebit: Annora, un nume pe care l-a visat acum trei ani.

A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri. De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele patru luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok.

Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.

Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema”, a declarat Ioana Voicu, pentru Antena Stars.

Ioana Voicu este însărcinată în şase luni

Ioana a completat că tatăl ei își dorea un nepot și că îi cere de trei ani fiicei sale să facă un băiat. „Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

Citeşte şi: Fiica lui Mădălin Voicu a devenit prezentatoare TV la un post de nişă. Unde prezintă Ioana ştirile

Mădălin Voicu a declarat că fiica lui i-a spus că va fi bunic de abia pe 16 ianuarie, cu o zi înainte de a face publică vestea că e gravidă. El a aflat la un fel de petrecere dată de Ioana pentru a-l anunța.

Ieri (n.red: duminică, 16 ianuarie) am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere. N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ”Lui tata nu-i spuneți nimic”.

Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă… Știu că o să fie totul în regulă.

E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana. Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență”, a spus Mădălin Voicu.


loading...
Partenerii noștri