Iohannis a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru întărirea flancului estic

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discuţie cu premierul britanic, Boris Johnson, cu privire la situaţia din Ucraina şi măsurile pentru întărirea Flancului Estic.

21 mart. 2022, 16:50
Iohannis a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre situaţia din Ucraina şi măsurile pentru întărirea flancului estic

„Înainte de viitorul Summit NATO, am avut un schimb de opinii aprofundat cu prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, cu privire la situaţia din Ucraina şi eforturile comune de susţinere a acestei ţări. De asemenea, am discutat despre măsurile necesare care trebuie luate în vederea întăririi Flancului estic”, a scris preşedintele Iohannis, luni, pe Twitter.

Joi, un summit extraordinar al NATO va avea loc la Bruxelles.

Preşedintele Poloniei face marţi o vizită la Bucureşti, pentru convorbiri cu preşedintele Iohannis

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, va efectua, marţi, o vizită la Bucureşti, urmând să fie primit, la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cei doi şefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, efectuează luni o vizită de lucru la Chişinău, unde va avea o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea are grave probleme de sănătate. După despărţirea de Irina Tănase, fostul lider PSD şi-a speriat apropiaţii. „Se luptă cu boala. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”