Liviu Dragnea are grave probleme de sănătate. După despărţirea de Irina Tănase, fostul lider PSD şi-a speriat apropiaţii. „Se luptă cu boala. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”

Liviu Dragnea se confruntă cu grave probleme de sănătate, la doar câteva luni de la eliberarea din închisoare. Chiar dacă a dat de înţeles că a trecut peste scandalul despărţirii de Irina Tănase, fosta sa iubită, fostul lider PSD s-a îmbolnăvit, iar complicaţiile i-au îngrijorat pe apropiaţii săi.

21 mart. 2022, 12:25
Liviu Dragnea are grave probleme de sănătate. După despărţirea de Irina Tănase, fostul lider PSD şi-a speriat apropiaţii. „Se luptă cu boala. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a deteriorat în ultima perioadă. Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-ar fi chinuit de o răceală puternică, după cum a dezvăluit Codrin Ştefănescu.

Apropiaţii spun că Liviu Dragnea s-a refugiat în muncă după despărţirea de Irina Tănase, un scandal peste care nu ar fi trecut aşa de uşor.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu, conform Impact.

Codrin Ştefănescu susţine că Dragnea s-a ocupat numai cu noua formațiune politică, „Alianța pentru Patrie”. Pe fondul presiunilor, dar și al oboselii, fostul lider PSD s-ar fi îmbolnăvit.

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru sursa citată.

Citeşte şi: Florin Cîţu ar vrea o remaniere în Guvernul Ciucă. Miniştrii PNL, chemaţi la raport în şedinţa coaliţiei

Liviu Dragnea are grave probleme de sănătate. Codrin Ştefănescu dezvăluie tratamentul urmat de prietenul său. „Mai un pumn de vitamina C, mai o țuică fiartă”

Codrin Ştefănescu, un apropiat al lui Dragnea, susţine că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor ar suferi din cauza unei aprinderi la plămâni.

„Liviu trebuie să stea la pat. Are temperatură, uneori trece și de 39 de grade, și se luptă cu boala (…) Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții. (…) Cred că are o sensibilitate la plămâni. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?!”, a mai precizat fostul secretar general al PSD.

Mai mult, Ştefănescu e de părere că și zilele petrecute în închisoare au contribuit la această sensibilitate a lui Dragnea.

„Și vremea asta, de început de martie, cu temperaturile astea ce au scăzut brusc, poate avea și ea rolul ei. Nu știu ce să zic. Până și eu nu m-am putut feri de un guturai sau ce-o fi fost. Vreo două zile m-a pus la pat un virus tâmpit, apoi am dus-o pe picioare, alte încă câteva zile. Mai un pumn de vitamina C, mai o țuică fiartă. Uite așa, ușor, ușor, am scos-o la capăt!”, mai spune Codrin Ștefănescu.

Totodată, prietenul lui Liviu Dragnea a mai precizat că a fost luată în calcul și infectarea cu Covid-19, mai ales că multe persoane din cercul apropiat de prieteni a avut. Chiar și așa, politicianul susține că e mai bine să nu te infectezi cu acest virus nici în această perioadă mai detensionată din punct de vedere epidemiologic.

”Astea au fost și primele noastre temeri. E mai bine să nu ai de-a face cu ăsta, nici măcar când pare că este pe final. Mai ales că mulți dintre cei care-l încojoară s-au infectat cu COVID. După analize și teste am răsuflat ușurați. Însă nici cu aprinderea la plămâni nu te joci!”, a adăugat el.

Citeşte şi: Irina Tănase are un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO