Iohannis a semnat decretul prin care Mădălina Dobrovolschi devine consilier de stat şi purtător de cuvânt

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 1 septembrie 2016, decizia privind numirea Mădălinei Dobrovolschi (fostă Puşcalău) în funcţia de consilier de stat la Administraţia Prezidențială, având calitatea de purtător de cuvânt al preşedintelui României.

01 sept. 2016, 15:09
Iohannis a semnat decretul prin care Mădălina Dobrovolschi devine consilier de stat şi purtător de cuvânt

Începând de miercuri seară, Mădălina Dobrovolschi, fostă Puşcalău, este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Funcţia rămăsese vacantă în aprilie 2015, când scriitoarea Tatiana Niculescu Bran şi-a dat demisia.

Mădălina Dobrovolschi (fostă Puşcalău) este jurnalist, a lucrat la B1TV. Le-a luat interviuri lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta, în calitate de candidaţi la Preşedinţie.

„Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară”, a declarat ea. „Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe și în acest nou rol (…) — acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră”, a spus Mădălina Dobrovolschi.

CITEŞTE ŞI Povestea tumultuoasă a Mădălinei Dobrovolschi. Vezi cine este tânăra de 32 de ani, noul purtător de cuvânt al preşedintelui

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Despre ea se ştie în primul rând că a lucrat câţiva ani buni în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni şi moderator de talk-show, însă ceea ce puţin ştiu este că Mădălina are o poveste de viaţă tumultuoasă. Bruneta a fost căsătorită vreo doi ani cu fotograful si consilierul politic Alex Mazilu, însă relaţia ei s-a terminat după ce tânara domniţă s-a îndrăgostit iremediabil de pilotul Tarom Emil Dobrovolschi, pe care l-a cunoscut, se pare, în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Amănunte, aici.