Iohannis, amnezie despre câţi bani lua pe meditaţii: „Un om care nu îşi aminteşte face casă bună!”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. După momentul în care a spus despre profesorii care nu au reușit să-și cumpere șase locuințe din banii de meditații că „au avut ghinion", Klaus Iohannis a făcut o nouă declarație șocantă într-un interviu pentru Gandul Live. Candidatul ACL a afirmat că nu își amintește cât costa o oră de meditații și cum primea banii, după care a adăugat că „un om care nu își amintește și unul care nu știe fac casă bună", la care moderatorul i-a răspuns că fac „șase case bune".

15 oct. 2014, 14:06
Iohannis, amnezie despre câţi bani lua pe meditaţii: „Un om care nu îşi aminteşte face casă bună!”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat de moderatorul emisiunii „cât costa o oră de meditații cu profesorul Klaus Iohannis”, candidatul ACL a refuzat să răspundă, spunând că nu își amintește.

Imediat după acest moment jenant, Iohannis a fost întrebat despre modul în care primea banii de la elevi sau părinți: „Banii erau primiți în mână, în plic? Cum se proceda?” Răspunsul lui Iohannis a rămas același: „nu îmi amintesc”.

Momentul de maximă intensitate al interviului a venit în clipa în care primarul Sibiului, încercând să glumească în studio, l-a întrebat pe moderatorul emisiunii dacă știe cât costă o oră de meditații în acest moment. Jurnalistul Claudiu Pândaru a răspuns că nu știe.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohannis a concluzionat că „un om care nu știe și unul care nu își amintește fac casă bună”, primind apoi de la moderator o replică care va rămâne în istorie: „sau poate fac șase case bune”.