Iohannis, despre întoarcerea lui Tăriceanu: E o manevră electorală de care profită net PSD

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că fostul lider liberal, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a complicat revenirea în partid 'cu figura' făcută la Satu Mare, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 14:39
Iohannis, despre întoarcerea lui Tăriceanu: E o manevră electorală de care profită net PSD

‘Nu e o problemă dacă se întoarce, dacă se întoarce, se întoarce, are dreptul statutar să se întoarcă, dar să respecte statutul, una la mână, doi, nu îmi place figura făcută acuma, pentru că este evident altceva decât o dorinţă deschisă de revenire în PNL. Este o manevră electorală, de care profită net, PSD-ul. Cu această figură, şi-a complicat revenirea în PNL, vorbesc în sensul de a fi reacceptat între colegii de acolo’, a afirmat primarul Sibiului.

El a spus că şi-a imaginat că Tăriceanu va avea o ‘întoarcere spăşită’, cu gestul acesta nefiind este de acord.

Întrebat dacă mai este de acord cu revenirea lui Tăriceanu în PNL, Klaus Iohannis a spus: ‘Păi da, dar nu aşa. Eu m-am referit la o întoarcere onestă, spăşită oarecum, dar aşa este o manevră electorală, de pe urma căreia profită PSD-ul şi pierde iarăşi PNL-ul. Nu seamănă cu situaţia pe care mi-am imaginat-o eu.’

Klaus Iohannis participă vineri, în municipiul Mediaş, la un miting electoral la care este prezentat candidatul liberal, Eduard Hellvig.