Iohannis despre Papa Francisc: "Un lider spiritual autentic, un om cu viziune"

Publicat: Vineri, 25 Septembrie 2015 22:33 // Actualizat: Vineri, 25 Septembrie 2015 22:33 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Klaus Iohannis, care a asistat vineri la discursul Papei Francisc din plenul Adunării Generale a ONU, l-a caracterizat pe suveranul pontif ca fiind "un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității".

"Am asistat astăzi, la Adunarea Generală a Națiunilor Unite, la discursul Papei Francisc, un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității. Papa Francisc a dovedit în toți acești ani ai pontificatului său că smerenia și grija pentru cei din jur nu se proclamă, ci se trăiește în fiecare zi prin fapte și prin comportament. Tot astăzi, s-a adoptat în cadrul Summitului ONU, Agenda de dezvoltare post-2015, pentru că este important să știm nu doar cum vrem să arate lumea în care trăim noi, ci mai ales ce lăsăm celor care vin după noi", a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a participat vineri la deschiderea Summitului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015. În cadrul acestei reuniuni, Papa Francisc a susținut un discurs.

Șeful statului român a fost însoțit, la deschiderea summitului, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, de consilierii prezidențiali Dan Mihalache, Andrei Muraru, Lazăr Comănescu, și de reprezentantul permanent al României la ONU, Ion Jinga.

Președintele Klaus Iohannis efectuează, începând de joi, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Klaus Iohannis Papa Francisc summit ONU
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 sep 22:41
...pontif ca fiind "un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității". Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
25 sep 22:39
...pontif ca fiind "un lider spiritual autentic, un om cu viziune și atașament special față de valorile umanității". Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H