Iohannis, întrebat dacă ia ceasul din campanie la Cotroceni: De undeva trebuie dată ora exactă în România

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat marţi că va lua la Cotroceni o parte din lucrurile pe care le-a avut în biroul de primar. Întrebat dacă va lua şi ceasul bunicului său, pe care l-a arătat într-un videoclip din campania electorală, Iohannis a spus că la Preşedinţie "o să fie un ceas şi acolo pentru că de undeva trebuie dată ora exactă în România".

02 dec. 2014, 11:53
Iohannis, întrebat dacă ia ceasul din campanie la Cotroceni: De undeva trebuie dată ora exactă în România

Klaus Iohannis a mărturisit marţi că va lua câteva obiecte personale din biroul său de la Primăria Sibiu şi le va duce în viitorul său birou de la Palatul Cotroceni, însă nu a dorit să spună exact care sunt acestea.

Da, lucrurile mele personale, le voi lua cu mine, o parte cu siguranţă le duc cu mine la Cotroceni„, a spus Iohannis.

Întrebat dacă va duce la Cotroceni şi ceasul bunicului, Iohannis a spus că acolo este cu siguranţă un ceas. „De undeva, trebuie dată ora exactă în România”, a explicat Iohannis.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis A DEMISIONAT din funcţia de primar al Sibiului

Deşi în spotul publicitar ceasul bunicului primarului era aşezat pe biroul acestuia din Primăria Sibiu, Klaus Iohannis a spus că acest ceas nu se află la primărie, lăsând să se înţeleagă că îl păstrează acasă.

Preşedintele ales a demisionat marţi din funcţia de primar al municipiului Sibiu. Acesta urmează să participe ‘ca musafir’ la şedinţa Consiliului Local Sibiu, de marţi, de la ora 14,00, când se va alege primarul interimar al Sibiului.