Iohannis: Memoria martirilor este întinată de încercările unor infractori, în frunte cu Dragnea, de a impune amnistia şi graţierea

Publicat: Luni, 17 Decembrie 2018 12:56 // Actualizat: Luni, 17 Decembrie 2018 13:57 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis transmite pe Facebook un mesaj în care aminteşte de începutul Revoluţiei acum 29 de ani şi afirmă că memoria martirilor şi a sacrificiilor lor este "întinată" de infractori "în frunte cu Liviu Dragnea", care vor să impună amnistia şi graţierea.

"În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viață libertatea și democrația. Idealurile Revoluției din Decembrie 1989 stau la baza Constituției noastre, care este garanția supremă că sacrificiul pentru drepturi și libertăți fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia și grațierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amnistie si gratiere Klaus Iohannis Liviu Dragnea ordonanta amnistie si gratiere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 dec 20:24
Răspunde | Votează email 1 email
postaci
Numa postaci ciumati analfabeti!
17 dec 20:20
Răspunde | Votează email 0 email
postaci
Numa postaci ciumati analfabeti pe aici!
17 dec 20:00
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Mai era "Buhaiul", dar, la anul, daca va mai fi cazul...
17 dec 18:50
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Traditii, obiceiuri populare (selectiuni).
Jocul Ursului.
Ursul din Ungaria, / Cel adus cu sania, / S-a dus in America. / Eu ii dadeam "cu biberonul", / Dar el lua "cu castronul". / Joaca, joaca, Ursule, / C'ai tai sunt la USR. / Joaca, Ursule, frumos, / Ca-l mai ai si pe Ciolos. / Cel ce merge si-n Paris, / Si se crede-n Paradis. / Dar, la fel ca si Macron, / Nu e decat un "trombon". / Opriti Ursul, mai !
Jocul caprei/caprelor.
Ta, ta, ta, caprita, ta, / Vine Ursu' -n urma ta, / Sa vada Justitia, / Daca a ramas a Sa. / Ta, caprita cu cercei, / Si breton a la Mireille, / Ce te cheama M------. / Dar in urma ei mai vine / Inc-o capra... "si mai bine". / Si cum se misca crenguta, / Iata, ca veni Codruta. / (Bine ca nu-i si Olguta.) / Ea veni cu mare fala, / Avand chiar si-o ... Portocala. / Se uita daca e Ghita, /...Nu-s decat Bot si Badita. / Ta, ta, ta, caprite, ta, / Cam pierdeti Justitia. / E Justitia lui Soros, / Ce o va sustine Ciolos. / Ca sa-i bata pe-adversari / Si in Vest sa-ajunga "bani" !
Plugusorul.
S-a sculat, mai an, / Badica Traian. / Pe scari el ne-a adunat, / Interviu la toti ne-a dat. / Apoi a incalecat, / In "Zarea" lung s-a uitat. / Ca s-aleaga loc curat, / De arat si semanat. / Chiar Nuti l-a ajutat. / Daca nu v-apuca frica, / Nuti e in ...Costa Rica, / Tocmai langa d-na Bica. / Klaus este in voiaj, / Ciolos este "in picaj". / El s-a "avantat" de sus, / Ca sa fie chiar in PLUS. / Daca o pornea de jos, / Ar fi prins un "os de ros". / "Vest-ele galbene" au inceput, / Un"colind" cam de temut. / Iar Baietii nu au "scheme", / Pe "Fantoma" vor sa-l cheme.../ Ia mai manati si voi, mai ! / Hai, hai !
17 dec 16:08
Răspunde | Votează email 1 email
romanul
" este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea," PAI cei mari infractori esti tu si cu sotia ta pe care nu o lasi sa se prezinte la procuror! Ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbesti!
17 dec 14:58
Răspunde | Votează email 0 email
Dimoiu
In frunte cu iohannis cel mai infractor al tarii, adaug eu!!!
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H