Iohannis s-a îmbogăţit fiind ajutat de părinţi cu ciocolată

Klaus Werner Iohannis a declarat acum ceva vreme că „un primar din România care are doar această funcție nu ar putea să se îmbogățească legal", plângându-se în public că are probleme cu banii și că părinții încă îl mai ajutau trimițându-i pachete de sărbători cu cafea și ciocolată.

02 sept. 2014, 10:57
Iohannis s-a îmbogăţit fiind ajutat de părinţi cu ciocolată

Totuși, dacă sacrificiul de a fi primarul Sibiului a fost atât de mare și nivelul său de trai atât de jos, cum de a reușit Klaus Iohannis să își cumpere 6 locuințe – trei apartamente și trei case? Răspunsul vine tot de la el: „există varianta de a folosi metode imorale sau ilegale și de a te îmbogăți din munca de la primărie”.

Sau, după cum lăsa să se înțeleagă Klaus Iohannis, veniturile pot fi completate și din „ciupeli” de la meditațiile cu elevi, pe care le ținea din postura de profesor de fizică.

Totuși, explicația oficială oferită de președintele PNL pentru averea dobândită este una la fel de șocantă ca dimensiunile veniturilor sale. Acesta a argumentat într-o emisiune de televiziune că a reușit să cumpere cele 6 locuințe împreună cu familia pentru că cei doi nu au avut copii și nu au fost nevoiți să cheltuiască bani cu educația celor mici.

„Noi nu avem copii, deci alţii au investit în copii, în educaţia copiilor, noi am investit în imobile. Lucrurile sunt absolut simple, absolut transparente (…) Ne propuneam cu siguranţă să avem ceva pentru bătrâneţe”, a spus Klaus Iohannis.

Din păcate, „rechinul imobiliar” Iohannis dă dovadă, alături de obsesia pentru avere, și de o ipocrizie rar întâlnită. Acesta se plânge că este sărac și că este ajutat de părinți în timp ce deține 6 locuințe și câștigă anual, potrivit declarației de avere, peste 53.000 de Euro din chirii și alte venituri (însemnând 4.500 de euro pe lună).

În plus, Klaus Werner Iohannis are în conturi peste 13.500 de Euro și 100.000 de RON. Aceste numere răspund la orice întrebare de la sine – noroc de toată ciocolata primită de la părinți!