Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi. „Voi dați sens vieții mele” FOTO

Ion Alexandru Țiriac este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Acum, fiul cel mare al miliardarului Ion Ţiriac a postat o fotografie în care apare alături de cei doi copii pe care âi are cu fosta soţie, Ileana Lazariuc.

03 nov. 2021, 10:04
Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi. „Voi dați sens vieții mele” FOTO

Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi. Ion Alexandru Țiriac este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Acum, fiul cel mare al miliardarului Ion Ţiriac a postat o fotografie în care apare alături de cei doi copii pe care âi are cu fosta soţie, Ileana Lazariuc.

Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi

Ion Alexandru Ţiriac a postat o poză cu copiii săi, Alexandru și Nicolas Noah, alături de mesajul „Eu pot să vă arăt lumea, dar voi dați sens vieții mele”. Ion Țiriac jr a fost căsătorit timp 10 ani cu Ileana Lazariuc, mama celor doi băieți, iar relația lor a durat aproximativ 17 ani. Cei doi s-au separat în 2019. Înainte, Ion Țiriac jr a fost căsătorit pentru scurt timp și cu Maria Marinescu.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut

De aproape doi ani,  Ion Țiriac jr are o relație cu Sorana Cîrstea. Deși cei doi nu se afișează în public împreună, Sorana Cîrstea are sentimente foarte puternice pentru Ion Alexandru Ţiriac. După ce s-a impus la turneul din Istanbul, sportiva nu a stat nici o secundă pe gânduri, iar în fața camerelor de luat vederi, în timp ce se afla pe teren și-a sunat iubitul! „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, i-a spus Sorana Cîrstea.