Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Ţiriac sunt împreună de mai mulţi ani, însă cei doi nu se afişează în public. Motivul pentru care cei doi aleg discreția maximă este unul uimitor.

16 iun. 2021, 09:32
Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi formează un cuplu de peste un an și, totuși, foarte puțini oameni i-au văzut împreună. Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea sunt și logodiți.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public

Sorana Cîrstea

are un motiv întemeiat pentru care alege discreția maximă. În urmă cu ceva vreme, a trecut printr-o despărțire care, se pare, că a lăsat-o cu cicatrici. Între 2014 și 2017, iubita fiului lui Ion Ţiriac a avut o relaţie cu jucătorul de tenis columbian Santiago Giraldo. Chiar dacă lucrurile dintre ei doi păreau să meargă de minune, cei doi au ajuns la despărțire! Probabil, pentru a nu mai repeta istoria, acesta este motivul pentru care Sorana Cîrstea preferă ca viața privată să fie doar pentru ea. Ion Alexandru Țiriac, la rândul lui, anunța în 2019 că va divorța de soția sa, Ileana Lazariuc.

Sorana Cîrstea relaţie amoroasă tumultoasă! A fost cerută în căsătorie de miliardarul care a divorţat în urmă cu câteva luni

Deși cei doi nu se afișează în public împreună, Sorana Cîrstea are sentimente foarte puternice pentru Ion Alexandru Ţiriac. După ce s-a impus la turneul din Istanbul, sportiva nu a stat nici o secundă pe gânduri, iar în fața camerelor de luat vederi, în timp ce se afla pe teren și-a sunat iubitul! „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, a spus Sorana Cîrtsea.