Ion Cristoiu, atac dur la Klaus Iohannis: „Vrea să reia ambiţiile lui Ceauşescu”

Ion Cristoiu l-a adacat direct pe Klaus Iohannis, spunând că preşedintele vrea să reia ambiţiile lui Ceauşescu. De asemenea, acesta a precizat că în România nu s-a mai construit nimic în ultimii 30 de ani. 

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 07:25
Ion Cristoiu, atac dur la Klaus Iohannis: „Vrea să reia ambiţiile lui Ceauşescu”

„Eu cred că ce face Iohannis face parte din campania electorală pentru parlamentare. PNL a lansat planul acela de relansare a României. Este o manevră electorală. Nu a mai fost până acum. Trebuie să înțelegem ce vrea Klaus Iohannis. Vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. În România nu s-a mai construit nimic. Cât a făcut Ceaușescu într-o zi, noi nu am reușit să facem în 30 ani. 

În sfârșit începem să construim, să facem ceva. El imi dă un semnal că regimul lui, care sigur alegerile parlamentare par un fleac, va fi o guveranre a marilor construcții. Acestea sunt simboluri. Vor intretine aceste lucruri. Potrivit mișcărilor rezultă că toată țara este un șantier, deși nu este.

Citeşte şi: Iohannis a promulgat legea. Cine beneficiază de reducerea vârstei de pensionare

Ei dau populației această impresie de reluare a ambițiilor lui Ceaușescu de a construi România. Ei nu vor reforme, ei vor infrastructură. Se reia ambiția constructiilor parcurilor, metrourilor. Semnalul trimis românilor este ăsta: Am inceput spitalul! El nu început… Ambiția nu este a lui Orban, ci a lui Iohannis. Să fie constructor, cu „C” mare. Să rămână în istoria României.

Vom aveam o sesiune ordinară cu 2 moțiuni de cenzură. Este un act al opoziției. Moțiunea de cenzură se depune situația în care opoziția știe că va răsturna guvernul, dar acum știe că nu va răsturna guvernul. Ea se numește: vot de neincredere”, a declarat Ion Cristoiu la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, difuzată de Alephnews.