Ion Cristoiu demască propaganda lui Tolontan, finanțată din străinătate: „E de o jegoșenie absolută! / România TV, singurul post care abordează teme suveraniste”

Cătălin Tolontan, considerat principalul vinovat pentru sinuciderea jurnalistei Iulia Marin, este pus în corzi și de maestrul Ion Cristoiu. Reputatul jurnalist șterge pe jos cu tabloidul Libertatea și propaganda #REZIST.

23 apr. 2023, 21:34
Ion Cristoiu demască propaganda lui Tolontan, finanțată din străinătate: „E de o jegoșenie absolută! / România TV, singurul post care abordează teme suveraniste”

Continuă scandalul provocat de Cătălin Tolontan, redactorul tabloidului Libertatea. Jurnalistul e considerat unul dintre principalii răspunzători de sinuciderea Iuliei Marin, care a tras în repetate rânduri semnale de alarmă, că se află în depresie. Astfel, trustul din care face parte tabloidul nu ar fi respectat legea cu privire la persoanele care suferă de tulburări psihice. Compania nu i-ar acordat jurnalistei sprijinul de care avea nevoie, necesar pentru a nu se ajunge la gestul extrem.

 

Ion Cristoiu: „România TV a rămas singura televiziune neînregimentată. Abordează teme suveraniste, cu precădere”

 

Ion Cristoiu și-a exprimat punctul de vedere, fără menajamente. Potrivit gazetarului, România TV este subiectul unei campanii la ordin de defăimare publică.

„Tot ce este haștagist în presă semnează apelul, publicații suspectate de mine cel puțin ca fiind ale sistemului . România TV a rămas singura televiziune neînregimentată. Abordează teme suveraniste cu precădere, teme privind colonizarea României (…)

Toată această campanie este de o jegoșenie absolută, condusă de Libertatea, care țintește închiderea unei televiziuni. Dar dacă se închide și Libertatea? Asistăm la o linșare a postului România TV, de către statul paralel, n-am nicio îndoială.

Se apropie alegerile și puterile garante nu vor în niciun caz să crească curentul cât de cât de independență”, a comentat Ion Cristoiu, în vlogul său.

Printre semnatarii petiției de închidere a RTV se numără și Tudor Chirilă, una dintre trompetele USR – #REZIST, respectiv unul dintre agenții de campanie ai lui Klaus Iohannis.

 

Poziţia oficială a televiziunii România TV în cazul Iulia Marin (jurnalista care s-a sinucis) & Cătălin Tolontan – Libertatea (redactorul-şef care a trecut peste legislaţia muncii şi peste decizia medicului Iuliei Marin)