Ion Cristoiu: Nu a stat nimeni să îi facă un CONT FALS lui Carmen Iohannis. Preşedintele continuă campania

Conturile de Facebook pe numele soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis, provoacă dispute. În timp ce Administraţia Prezidenţială afirmă că prima doamnă nu are o pagină pe site-ul de socializare, jurnalistul Ion Cristoiu susţine că de fapt aparaţia unor conturi în numele acesteia nu este întâmplătoare şi ar face parte dintr-o strategie de imagine.

05 ian. 2015, 08:56
Ion Cristoiu: Nu a stat nimeni să îi facă un CONT FALS lui Carmen Iohannis. Preşedintele continuă campania

Administraţia Prezidenţială a negat că soţia şefului statului, Carmen Iohannis, are cont pe Facebook, dar a anunţat că aceasta  îşi va face o pagina oficială pe care va posta în special informaţii legate de acţiuni caritabile.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, la emisiunea „România Exclusiv”, de la România TV, că nu crede că cineva a stat să îi facă Primei Doamne conturi false pe Facebook. 

Nu cred ca cineva i-a facut un cont fals de Facebook. Îmi pare foarte rău, dar eu nu sunt obişnuit să cred… nici măcar Palatul Versailles, dar Palatul Cotroceni (…) După parerea mea era greu de presupus că cine avea acea poză. O avea fotograful sau doamna? Şi a fost pusă acum brusc pe Facebook fără ca Iohannis să ştie. Dupa parerea mea este ceva in neregula”, a spus Ion Cristoiu. 

Carmen Iohannis NU ARE cont pe Facebook

Jurnalistul consideră că toate discuţiile iscate în jurul existenţei acestui cont de Facebook fac parte dintr-o strategie de imagine.

„Klaus Iohannis continuă campania electorală. Pare ca nu ar fi castigat alegerile in al doilea tur de scrutin si o serie intreaga de actiuni de-ale lui Iohannis mi se par actiuni electorale de cucerire a electoratului PSD, al lui Victor Ponta”, a conchis Ion Cristioiu.