Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias din Capitală

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost externat, marţi seară, după operaţia de polip la colon la care a fost supus, luni, la Spitalul Elias din Capitală. Medicii spun că a fost o intervenţie reuşită.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 09:52
Ion Iliescu a fost externat de la Spitalul Elias din Capitală

„Trebuia să fac şi această operaţiune. Nu a fost o tăiere, a fost o procedură de scoatere a acestui polip. Mi-am revenit. Am un regim destul de decent, nimic deosebit.  În următoarele 6 luni, voi reveni la control”, a declarat Ion Iliescu, după externare.

Prof.dr. Doina Dimulescu de la Elias a declarat că starea lui Ion Iliescu este foarte bună, după intervenţia de luni dimineaţă.

„Luni dimineaţă s-a efectuat intervenţia de rezecţie a polipului de colon. A fost o echipă pluridisciplinară din care au făcut parte conf. dr. Nicolae Tudor, şeful clinici de gastroeterologie, Mircea Diculescu şi prof doctor Mircea Beuran şi o echipă de terapie intensivă”, a precizat managerul Spitalului.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.