Ion Iliescu i-a telefonat lui Ponta: „Victor, să-ţi spun când am împlinit eu 40 de ani…”

Victor Ponta a precizat, vineri, în cadrul întâlnirii cu seniorii social-democraţi că a fost felicitat de ziua sa şi de către Ion Iliescu. Preşedintele de onoare al PSD i-a telefonat, joi, premierului, adresându-i fraza: "Să-ţi spun când am împlinit eu 40 de ani...". Relatarea lui Victor Ponta a stârnit zâmbetele auditoriului.  

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 10:24
Ion Iliescu i-a telefonat lui Ponta: „Victor, să-ţi spun când am împlinit eu 40 de ani…”

În deschiderea reuniunii seniorilor PSD, Ponta le-a mulţumit pensionarilor pentru urări şi le-a povestit acestora că a primit un telefon şi din partea lui Ion Iliescu.

„Ieri, bineînţeles, m-a sunat să mă felicite domnul preşedinte Iliescu şi mi-a spus «Victor, să-ţi spun când am împlinit eu 40 de ani»”, a spus Ponta, stârnind zâmbetele seniorilor. „Fiecare parte a vieţii are părţile sale frumoase. E obligaţia noastră, a tuturor, ca noi, cei mai tineri, să vă respectăm pe dumneavostră, iar dumneavostră să ne încurajaţi şi să ne sprijiniţi, că aşa sunt regulile vieţii”, a adăugat Ponta, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD a avut vineri o întâlnire cu forul de conducere al seniorilor social-democraţi, ocazie cu care a primit felicitările acestora.