Ion Iliescu s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 91 de ani. Ce spune fostul preşedinte despre PSD şi AUR

Fostul președinte al României a împlinit astăzi vârsta de 91 de ani, iar cu această ocazia a acordat un interviu pentru Realitatea PLUS. Ion Iliescu a declarat că s-a vaccinat împotriva COVID și a nu avut niciun efect advers.

03 mart. 2021, 18:25
Ion Iliescu s-a vaccinat împotriva Covid-19 la 91 de ani. Ce spune fostul preşedinte despre PSD şi AUR

Ion Iliescu s-a vaccinat împotriva COVID. Fostul președinte s-a vaccinat împotriva coronavirus și susține că se simte bine după vaccinare, acesta nu a avut reacții adverse și se simte foarte bine.

”M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine” , a declarat președintele la Realitatea PLUS.

Fostul președinte a vorbit și despre politică și susține că urmărește cu atenție ce se întâmplă în PSD și și-ar dori să vadă mai mult de la Partidul Social Democrat. Iliescu a adăugat faptul că nu are discuții directe cu cei din conducere.

Citește și: Circ la poarta lui Ion Iliescu de ziua lui. Îmbrăcat în Moarte, protestatarul Marian Ceaușescu i-a transmis că nu a venit să-l ia, ci să-i ureze să trăiască mulţi ani

”Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri” , a mai declarat acesta.

Ion Iliescu s-a vaccinat împotriva COVID. Fostul președinte a împlinit venerabila vârstă de 91 de ani. Fostul şef de stat s-a născut pe 3 martie 1930, în Olteniţa Călăraş. Acesta nu a scăpat de scandal nici de ziua sa de naștere și s-a trezit cu protestatarul Marian Ceaușescu în fața porții. Marian Ceauşescu a mers la poarta fostului preşedinte Ion Iliescu pentru a-i ura „La mulţi ani!” cu prilejul împlinirii celor 91 de ani. Protestatarul nu a mers cu mâna goală, ci i-a dus cadouri-simbolice, care să-i amintească de morţii de la Revoluţia din decembrie 1989.

Ce spune fostul președinte de partidul AUR

Ion Iliescu susține că discursul AUR nu are nimic în comun cu celebrele discursuri pe care le avea Vadim Tudor. De asemenea, acesta a precizat că nu este mulțumit de coaliția de guvernare.

”Nu seamănă deloc. Viață politică era mai plină de substanță. Va amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi  sunt puțin…mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră” , a declarat acesta.