Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor publice, în şedinţa de Guvern: "Pentru penelede, penedeleo, penedele doi...penedele do, pene..." VIDEO

Publicat: Luni, 20 Ianuarie 2020 19:07 // Actualizat: Luni, 20 Ianuarie 2020 19:15 // Sursa: romaniatv.net

Uneori, nu numai gramatica limbii române pune probleme, ci şi pronunţia unor acronime. Victimă a fost luni ministrul Lucrărilor publice, Ion Ştefan, informează hotnews.ro.

Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor publice, a reușit, în şedinţa de guvern de luni, să pronunţe cu foarte mare greutate "PNDL 2". După ce a încercat în zadar de câteva ori, ministrul a reuşit să pronunţe corect. Doar o dată. A doua oară nu i-a mai ieşit.

"Pentru penelede, penedeleo, penedele doi...penedele do, pene...". Ministrul a încercat şi o explicaţie, amuzat fiind de situaţie: "Ocupându-mă mai mult de PNL...mi se pare mai...da".

Ministrul Ion Ştefan vorbea despre controalele făcute în teritoriu asupra modului în care au fost respectate contractele de lucrări efectuate prin programul național de dezvoltare locală PNDL 1 și PNDL 2.

Vezi minutul 9:

Citește și: Guvernul are bani rezervaţi pentru alegeri anticipate. Dublarea alocaţiilor, în funcţie de încasări la buget

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern Orban Ion Stefan PNDL1 și 2
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H