Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Surpriză uriaşă: „Acolo aș vrea să fug de tot!”

Ion Țiriac și-a achiziționat de curând o reședință în inima Africii, acolo un obișnuiește să se relaxeze și să vâneze zebre și leoparzi.

02 sept. 2022, 18:05
Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Surpriză uriaşă: „Acolo aș vrea să fug de tot!”
Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România

Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Miliardarul și-a cumpărat în Namibia un domeniu de vânătoare exclusivist unde își petrece majoritatea timpului liber. Conform ProSport, Ion Ţiriac ar fi plătit unor elvețieni suma de 5,5 milioane de euro pentru teren, iar alte 2 milioane de euro au fost investite pentru extinderea unui lac natural din zonă, unde vin foarte multe animale sălbatice să se adape. Complexul achiziționat de Ion Țiriac se numește Wabi Game Lodge, iar zona este declarată de oficialitățile namibiene una fără malarie.

Ion Ţiriac susţine că are „undeva între 350-400 de mașini”. Care este cea mai valoroasă 

„Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil două-trei săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a declarat Ion Țiriac.

Ion Ţiriac are soluţia pentru încheierea războiului din Ucraina. „Dacă aș fi împăratul Europei, asta aș face!”

Ion Țiriac este considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la peste 1,5 miliarde de euro, conform Forbes. De asemenea, este proprietarul unui număr mare de firme în domeniul imobiliar, bancar, auto și cel al transporturilor.